Kürkçüler İlkokulu
YÜREKLİ MAH. 5516 SK. KÜRKÇULER ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 15 SARIÇAM / ADANA
.

VİZYON

Okulumuz öğrencilerine; Ekonomik bağımsızlık kazandıracak nitelikte eğitim öğretim veren, İnsanı seven ve insana değer veren bireyler yetiştiren Öğrencilere kim olduklarını kavratan ve güçlü yönlerini ortaya çıkaran, Temel becerileri öğretmede en etkili olan, Problem çözme becerisini kazandıran, Okul kaynaklarını, öğrenci başarısını artırmaya yönelik kullanan, Her öğrencisine zamanının öğrenme fırsatlarını sunan, Öğrenciye saygı, sevgi ve hoşgörüyle yaklaşan, Okul Aile ilişkilerine önem veren, Vasat öğrencilerin temel becerileri kazanmasını sağlayan, İş üretmeyi alışkanlık haline getiren, Kaynaklarını etkili ve verimli kullanan, Kaliteyi ön planda tutan,temel bir eğitim öğretim kurumudur.

MİSYON

Vatanına ve insanına sevdalı, bilimsel özelliklerde bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı paylaşımcı, özgür düşünebilen, toplum değerlerine saygılı, kendini ve ailesini ekonomik özgürlüğe taşıyacak bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz Geleneksel Çocuk Oyunları Kapsamında yapılan Yakantop turnuvasında Adana 2.´ncisi oldu. 15 Şubat 2022 tarihinde yapılan "İstiklal Marşı nı En Güzel ben okuyorum" yarışmasında ilçe 2.liğini, öğrencimiz Cansu Arıkan kazanmıştır

Normal

08.40 -- 14.20

Klima

Adana merkeze 20 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Sarıçam İlçesi Yürekli Mahallesi olarak şehir merkezi olarak geçmektedir.